dec
27
2012

KIVA/KATA adózás? Kisadózó lesz?

A vállalkozók folyamatosan változó környezetben kénytelenek lavírozni. Kicsit olyan ez, mintha árral szemben kellene úszni egy szennyvízvezetékben – politika egy szó sincs ebben a mondatban. Inkább arra gondolok, hogy mindig jön valami változás. Mindig történik valami. És ez nem feltétlenül rossz, csak egyelőre nem rózsás a hazai adórendszer, illetőleg ebből levezethetően a vállalkozások állapota, főleg a mikro- és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók akikre gondolok. A minimálbér emelkedik, így egy adminisztratív jellegű húzással ugyan a munkavállaló – ha minimálbéres volt – némiképp jobban jár, azonban ezzel a döntéssel a gazdaságot még nem támogatta meg az állam. Nem lesz a vállalkozásnak csak úgy több pénze az egyre növekvő terheket finanszírozni.

Változnak a közterületek nevei, változik az adózási forma (alanyi mentesből ÁFA-körössé lép át), vagy épp kisadózó lesz, amit fel kell tüntetni stb.

Alapvetően arra senki nem gondol, hogy ezek a változások egy cég életében azért kiadást is jelentenek. Módosítani kell a weboldalakon az adatokat, a bélyegzők lenyomatait, az előre bepecsételt számlatömböket le kell cserélni stb. Lehet, hogy nem sok kiadás, de igaz a mondás: sok kicsi….

KIVA / KATA / KISADÓZÓ?

 

Ha Ön a fenti adózási formák közül választ, és ezért szükséges a bélyegzőjének cseréje, két ajánlatunk van az Ön számára:

 

  1. kicseréljük meglévő bélyegzőjében a lenyomatgumit január 31-ig 1.700 Ft helyett mindössze 1.100 Ft-ért
  2. vagy ha új bélyegzőt csináltat, a COLOP EOS mikrocellás bélyegzőink árából 30% kedvezményt adunk!
Hívja ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 783 4490-es telefonszámon, írjon nekünk az info@pecsetmester.hu e-mail címen, vagy keressen minket személyesen üzletünkben a 1133 Budapest, Pannónia utca 102. szám alatt. Webshopunkat elérheti ha ide kattint: webshop.pecsetmester.hu


Bélyegző készítés blogunkhoz a WordPress blogmotort választottuk az Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com témát használva.
Copyright © MountainValley Kft., 2012. - A weboldalon található tartalmak egyéb megjelölés híján a MountainValley Kft. szellemi tulajdonát képezik, bármely felhasználása csak írásos engedéllyel történhet!